A mi Erzsébetvárosunk

241. Képes képtelenségek

2014. július 27. - amier

Az első képen láthatjuk, hogy a Garay utcában helyreállították a KRESZ-t. A tábla és a felfestés összhangba került. Kár, hogy a Síp utca és Wesselényi utca sarkán ugyanazt a képet lehetne megmutatni, ami hónapokkal ezelőtt készült: semmi sem utal arra, hogy zsákutca lett a Dob utca felé…

garay_utca2.jpg

A másik két képen a Polgármesteri Hivatal földszintje látható. Az új dekoráció teljesen elzárja a hivatalt a világtól.

hivatal2.jpg

hivatal1.jpg

Ilyen példa hosszú ideje látható a Wesselényi utca 17-ben a Média Kft. helyiségénél. A környezet iránti érdeklődést, kapcsolatot mutatja a teljes leszigetelés, és a videokamerás beengedő. Viszont van az ablakban monitor, amin azt nézhetünk, amit mutatni akarnak. De ők azért kilátnak bentről…

Gergely József

UPDATE 2014. 07. 28. - Mostanra megérkezett a kép a Síp utca és Wesselényi utca sarkáról, ahol – mint fentebb írtuk – semmi sem utal arra, hogy az építkezés miatt a Dob utca felé zsákutca lett.

sip_wesselenyi1.jpg

media_kirakat.jpg

A másik képen meg a Média Kft. helyiségének "kirakatában" gyönyörködhetünk. Tényleg van monitor az ablakban, és tényleg csak azt láthatjuk, amit ők mutatni akarnak. Szép.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr646547881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása