A mi Erzsébetvárosunk

218. Heti kérdéseink 7.

2014. június 26. - amier

01.jpgA Garay utcában mentem a Polgármesteri Hivatalba. Arra figyeltem fel, hogy átrajzolták a parkolási jeleket az új forgalmi rend szerint. Ez még rendben is van, de a hivatalnál érdekes dolgot láttam. Az épület előtt ott a sárga szaggatott vonal, ami a várakozási tilalmat jelzi. A menetirány szerinti végénél áll egy közlekedési tábla, ami szintén a várakozási tilalmat jelzi 20 m-es távolságig. A tábla után vannak a kijelölt parkolóhelyek.

A KRESZ szerint az útburkolati jel és a tábla együtt értendő. Magyarul, a tiltás kezdetéhez kell állítani a táblát és segítségként a 20 m-t a sárga vonal mutatja.

garay_kresz.jpg

Itt vajon mit tesznek a közterület-felügyelők? És mit tett az, aki ellenőrizte a közlekedési jelzéseket?

Gergely József

P.s.: És ha már az ember járkál a kerületben...

kertesz_szemet.jpg

A felújított Kertész utcában a fadézsákat egyesek összetévesztik szeméttartóval. És ahogy egy kommentelőnk írta a fészbukon, a Király utcát is érdemes megnézni reggelenként, de főleg vasárnap reggel...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr316433791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása