A mi Erzsébetvárosunk

126. Hiánypótlás

2014. április 17. - amier

02.jpgA napokba kerül ki minden erzsébetvárosi lakóházba a Szegfű újság, ha már a kerület fideszes vezetése Vattamány Zsolt fotóalbumává silányította a kerületi lapot. Hiánypótlóként jelenik meg, merthogy az önkormányzat hivatalos, közpénzes újságja nem volt képes beszámolni az országgyűlési választás eredményéről, arról nem is beszélve, hogy meg sem említi Erzsébetváros (és Terézváros) új képviselőjét.

Azt, aki a Parlamentben képviseli majd a kerületet. Ezt most a Szegfű teszi meg, helyettük. Röviden, hogy mi van a lapban: a választási eredmény, Erzsébetváros új országgyűlési képviselője Dr. Oláh Lajos megköszöni, EP-kampány no meg persze az elmaradhatatlan húsvéti köszöntő.

szegfu1.jpg

Más: olvastam a Nemzeti Választási Bizottság honlapján, hogy Rónaszékiné Keresztes Mónika megtámadta a BP05 választókerület eredményét (mely szerint az erzsébetvárosiak valamiért nem őt választották). A NVB érdemi vizsgálat nélkül a keresetet elutasította. Az indoklásból: "A Nemzeti Választási Bizottság megállapítja, hogy a fellebbező jogorvoslati kérelmében a szavazólap-csomagok tartalmának ellenőrzése, illetve az érvénytelen szavazatok újraszámolása érdekében nem jelölt meg olyan tényt, illetve bizonyítékot, mely alapul szolgálhatna a Ve. 241. § (2) bekezdésében foglaltak vizsgálatára." A teljes határozat itt nézhető meg.

Gergely József

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr916048560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása