A mi Erzsébetvárosunk

120. Mégsem építkeznek

2014. április 08. - amier

08.jpgÉs akkor most így két nappal a választások után, egy pillanatra térjünk már vissza a mostanra legendássá vált Madách téri önkormányzati alibi kordonozáshoz. Akinek a hétvégén volt ideje a híreket nézegetni, az emlékezhet rá, hogy péntekről szombatra virradóra a VII. kerület önkormányzata - meglepetésszerűen, egy nappal a választások előtt - elkordonoztatta Bajnaiék kampányzáró helyszínét.

Hogy mindenki számára egészen világos legyen, hogy szándékos kicseszésról volt szó, a kivitelező itt deklaráltan nem fog építkezni, csak a felszereléseit tárolja pár konténerben. És pont csak ezen a hétvégén, szombattól hétfő hajnalig, utána lebontják a kordont és elviszik a cuccaikat - írta még aznap Szily a Cinken. Bajnaiék persze követelték a kordon eltávolítását, aztán mivel ez nem történt meg, vasárnap reggel maguk bontották le. Az Együtt-PM ma kirakott a Facebook-ra pár fotót a Madách térről, ezekből kiderül, hogy ott semmiféle, halaszthatatlan és roppant fontos építkezés nem kezdődött meg. Ennyit erről.

bajnai_kordon.jpg

A vasárnapi Gordon-bontás

madach_epit.jpg

Az "építési terület" ma. Itt álltak a kordonok, amelyeket elbontottak. Nem politikai hátsó szándékból rakták őket oda. Aha, persze. (Fotó: Együtt-PM)

Én a magam részéről ezúton is "gratulálok" Erzsébetváros most még fideszes vezetésű önkormányzatának ehhez a pitiáner kísérlethez. Lehet, hogy Rónaszékiné alpolgármester-asszony mostani eredménye nem véletlenül lett az, ami?

Payns

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr985988339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása