A mi Erzsébetvárosunk

100. Hírünk a nagyvilágban

2014. március 07. - amier

Csak ennek a hétnek a termése: az ujasz.hu a napokban számolt be arról, hogy évi 3 millió forintnyi "nyugdíjkiegészítést" kapott közpénzből az egyik fideszes képviselő 72 éves anyu- kája. Kismarty Anna tanácsnok mamáját, Kismarty Lórántnét az Erva Zrt.– a kerület vagyongazdálkodási cége – foglalkoztatta: beválasztották a cég igazgatótanácsába, sőt belső ellenőri munkát is végzett. Van ilyen…

Az mindenesetre nagyon égő volt, amikor a képviselő-testületi ülésen még meg is szavazta anyukája alkalmazását. Igaz akkor sincs rendben a dolog, ha kimegy a teremből szavazás- kor, hiszen az ellenőrzés így is úgy is családi biznisszé avanzsált elő.

kismarty1.jpg

Szórakozás közben a képviselőnő (fotó: ujasz.hu)

Aztán itt volt még a Népszava hétfői cikke, amely arról tájékoztatta az olvasókat, hogy mégsem vált be a VII. kerületi kíméletlen terepen az a majd 4 millióért vett Jeep Cherokee, melyet megvásárlása után kevesebb, mint egy évvel a Vattamány Zsolt a Fővárosi Kataszt- rófavédelmi Igazgatóságnak "passzolt le". Legkedvesebb polgármesterünk ezzel megint bemutatót tartott a közpénz gondos kezeléséből és a megfontolt, előrelátó tervezésből…

Különben a számos alkalmak egyike volt ez a terepjáró, amikor is a testületi ülésen feltett képviselői kérdésünkre megmosolyogtató választ adott a polgármester, de olyan is volt, hogy válasz sem érkezett. A terepjáró, a képviselő asszony anyukájának foglalkoztatását megszavazó képviselő asszony, a közbeszerzések, nem létező vagyonleltár, a Janikovszky iskola politikai indíttatású bezárása, mind mind siralmas pillanatai Erzsébetvárosnak.

Dr. Kispál Tibor

***

Majdnem lemaradt egy roppant fontos hír: Rónaszékiné Keresztes Mónika, jelenlegi országgyűlési képviselő, a Fidesz országgyűlési képviselő-jelöltje belevetette magát a kerületi klubéletbe, és csörögefánkot sütött a Dózsa György úti idősek klubjában. Négy és fél kiló lisztből, harminc tojásból. Minderről egy 40 perces dokumentumfilm készült a helyi tévében, Erzsébetváros Extra felvezetővel. (Teljes címe: Farsangi fánksütés a Dózsa György úti idősek otthonában. A konyhaművészet iránt is érdeklődők itt nézhetik meg.)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr835848438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása