A mi Erzsébetvárosunk

94. Véletlenül, mi?

2014. március 01. - amier

08.jpgÁlmomban két macska voltam és játszottam egymással.
(Karinthy Frigyes)

Jött a blogra egy hozzászólás, a Heti kérdéseink 5. (Miért büntetik belső Erzsébetvárost?) posztunkra. Népszerű kommentelőnk Géza911 írta. Önmagában ez nem lenne érdekes, volt már ilyen, lesz még ilyen.

Csakhogy megnézve Géza adatlapját, kiderült: „rokonok” vagyunk, vagy mi… Véletlenül. Véletlenül? A többi derüljön ki Gézának írt levelünkből.

Kedves jó Géza911!

Mielőtt válaszolnánk Varga úrral egyetértő kommentjére, hadd gratuláljunk a kimondottan újszerű blogjához, melyet az igencsak frappánsra sikeredett "A mi Erzsébetvárosunk" címmel indított 2014.02.04-én, szintén a blog.hu-n. Külön megható, hogy nem csak blogja címe egyezik meg a miénkkel, hanem véletlenül még ez első – és eleddig egyetlen – posztjának címe is ugyanaz, mint a miénk (Elindultunk).

geza911.jpg

Természetesen egy olyan ragyogó jellemről, mint Ön, nem feltételezünk semmiféle sunyiságot, így csak gratulálni tudunk a majdnem egyedi címválasztásaihoz. Mit ne mondjunk: nagy az öröm (különben is, hol a söröm?!), hogy ekkora hatással voltunk Önre.

További jó egészséget és szorgalmatosságos szép napokat kívánva:
A mi Erzsébetvárosunk blog szerkesztői

(Külön megtisztelő, hogy eddigi aktivítása – adatlapja szerint – egyedül a mi blogunkra terjedt ki, továbbra is várjuk – hacsak épp nem a blogját írja – további markáns véleményét, és színvonalas kommentjeit.)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr365838445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

amier 2014.03.01. 16:36:54

Segítve Gézának:
Második posztnak esetleg javasolhatjuk a "Polgármesteri beszéd 1." címet?
süti beállítások módosítása