A mi Erzsébetvárosunk

78. Kommentelőnk írta 2.

2014. február 06. - amier

08.jpgTegnap délután az előző, Van mááásik! című posztunkhoz a fészbukon érkezett egy hosszabb komment, ha úgy tetszik: észrevétel. Most nem a Gézától, de mi így is örültünk neki. Nem is vacakolnánk vele sokat, közreadjuk úgy ahogy van. Aztán lehet elgondolkodni a dolgokon. És végre normális válaszokat adni a levélben (is) feltett kérdésekre...

***

Január 27-én, ezzel a témával is kapcsolatosan, az alábbi levelet írtam körzetünk önkormányzati képviselőjének:

"Tisztelt Képviselő Asszony!

Szeretném megkérdezni, hogy a civil szervezeteket miért paterolták ki a Közösségi Házból? Ki teheti be a lábát a Közösségi Házba? Milyen szervezet mehet a Közösségi Házba gyűlést tartani? Politikai szervezet bemehet, civil nem? Politikai szervezetek közül a kormánypárti bemehet, az ellenzéki nem? Hogy is van ez? És ki dönti el? Miért nem tudunk erről, mi az erzsébetvárosiak már megint semmit?

wess17.jpg

Szeretnék még arról is tájékoztatást kapni, hogy a volt Janikovszky iskolában tartott nyugdíjas torna folytatódik-e, ugyanis ebben a hónapban még nem tornázhattunk, mert folyik a pályáztatás. Kérdezem: miért nem lehet a pályáztatást rugalmasan, folyamatosan lerendezni, miért kell minden évben legalább egy hónapnak eltelni az adminisztrációval. Jól néznénk ki, ha minden területen leállna az élet egy-két hónapra, mert pályáztatás van. (oktatás, eü., közlekedés) Igen, tudom, a törvény, de azt is látom, hogy milliárdos tételeknél simán elintéződik egy-két nap alatt minden, egy törvény megalkotásához a Parlamentben nem kell egy hét.

Várná szíves válaszát egy 45 éve Erzsébetvárosban lakó választópolgár, üdvözlettel: K. Károlyné "

Levelemre még "természetesen" nem kaptam választ, hisz a 30 napos ügyintézési határidő még nem telt le, viszont örömmel hallom, hogy a politikai gyűlés helyszíne megváltozott.

A korrektséghez tartozik még, hogy február 7-én a tornát folytathatjuk. Több mint egy hónap után végre megszületett a döntés, lezajlott ez a borzasztóan bonyolult engedélyezési folyamat. Tegnap kaptuk a hírt, aminek mi, nyugdíjasok természetesen nagyon örülünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr495801497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása