A mi Erzsébetvárosunk

46. Heti kérdéseink 1.

2013. december 14. - amier

07.jpgSzombat van, tizennegyedike, és visszatekintve a hétre, vannak kérdéseink. Például, hogy mit titkol az Erzsébetvárosi Média Kft. vezetője? Miért tűri ezt az önkormányzat vezetése?

* Nem titkolózhat a kerületi médiacég - 2013.12.13

Merthogy pert nyertek az erzsébetvárosi képviselőtestület szocialista tagjai a kerületi médiacéggel szemben, így – az egyelőre nem jogerős ítélet alapján – az Erzsébetvárosi Média Nonprofit Kft. a már kiadott szerződéseken túl nem titkolhatja tovább az eddig "üzleti titokra" hivatkozva át nem adott iratokat – írta tegnap a Népszava.

vattamany_kerdez.jpg

Az idén amúgy 151-ről 177 millióra emelte a képviselőtestület a médiacég költségvetését, és most éppen a kerületi újságban (közpénzen) olvashatunk egy kétoldalas interjút Rónaszé- kiné Keresztes Mónikával. A másik parlamenti jelölttel, Kocsis-Cake Olivióval nem készült ilyen…

Aztán.

2013-as ingatlanügy Erzsébetvárosban? Hűtlen kezelés és hivatali visszaélés miatt tesz feljelentést Vattamány Zsolt fideszes polgármester (és mások) ellen az MSZP Demokrácia Központja – írta minap szintén a Népszava. Vajon ezt a kerületi, közpénzből finanszírozott Erzsébetvárosi Televízió és az Erzsébetváros újság is közölni fogja?

* Erzsébetváros: milliós kár - 2013.12.12

A történet különben egy Király utcai üzlethelyiség, annak nem fizető bérlője, a Hunvald-perben is érintett ügyvéd érdekeltségébe tartozó cég körül forog. Pedig a válaszokra kíváncsiak lennénk. Mint ahogy arra is, hogy mikor lesz már végre Erzsébetvárosban ingyenfűtés, ingyenvilágítás és ingyeningyen, ahogy a Fidesz naponta ígéri.

Gergely József – Kispál Tibor
önkormányzati képviselők

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr485690502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása