A mi Erzsébetvárosunk

39. Kérdések a Madách térről

2013. december 02. - amier

08.jpgÉs akkor a Thököly út átadása és a Kazinczy utcai „árrobbanás” után egy pillanatra (?) térjünk vissza egy pár kérdés erejéig a Madách térhez… November első felében döntés született a Madách tér átépítését végző kivitelezőről. És a szerződés aláírásától számított 10 napon belül el kell kezdeni a munkát, a befejezési határidő április 30.

De mit látunk most? Már feldúlták az egész teret: gépek, lövészárkok, kerítések, gödrök. Hol van az építkezéseknél kötelező tábla a kivitelezőről, a kezdési és befejezési határidőről? Nem sikerült megtalálni. Néhány bátor autós bemerészkedett a területre - vajon itt parkolnak, vagy itt ragadtak?  És a többi 100 autó hova lett? Hol találtak helyet? Értesítették-e a házakban lakókat, hogy mire készüljenek? Tudják-e már a lakók, mi lesz az ablakuk alatt?

madach_kerd1.jpg

madach_kerd2.jpg

madach_kerd3.jpg

madach_kerd4.jpg

madach_kerd5.jpg

Aztán: ez már az átépítés vagy még az előzetes közműcsere? Tényleg 5 hónapig tart a munka, vagy beleszámolták, hogy a keményebb tél idején magára kell hagyni a gödröket, remélve, hogy senki sem töri ki a lábát? Kérdések, amikre nem tudjuk válaszokat.

Majd meglátjuk?

Gergely József - önkormányzati képviselő

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr575670493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása