A mi Erzsébetvárosunk

32. Már megint a smitt

2013. november 18. - amier

02.jpgIgen , szégyen ide, szégyen oda, de mi már megint smitteltünk, és már megint az Erzsébetváros online fészbuk oldaláról. A múlt hét elején ugyanis Vattamány Zsolt polgármester úr – rendkívüli politikai érzékről téve tanúbizonyságot – az Önkormányzat honlapján csak úgy pacekba egy kérdőív keretében aziránt kezdett el érdeklődni, hogy az erzsébetvárosiak mennyire elégedettek a közbiztonság érdekében tett intézkedésekkel.

Szóval, a közbiztonság: Vattamány Zsolt vezetésének ideje alatt MEGDUPLÁZÓDOTT a regisztrált BŰNCSELEKMÉNYEK száma, ezért a fantáziájára bíznánk, hogy szerinte nekünk mi a véleményünk erről – írja az Erzsébetváros online (vélemény - és poszt).

vattamany_kerdez.jpg

További kérdései között szerepel, hogy a társasházaknak nyújtott önkormányzati támogatások mennyiben teszik szebbé a lakóingatlanokat. Az előző ciklushoz képest jelentősen CSÖKKENTETTE az önkormányzati TÁMOGATÁSOKAT, ezért véleményünk itt is hasonló (vélemény - és poszt).

Mi leginkább arra lennénk kíváncsiak – írja továbbiakban az Erzsébetváros online –, hogy a kampányígéreteit követően Vattamány polgármester úr mennyire van megelégedve saját teljesítményével?

***

(Schmitt Pál - posztunk címének méltán elhíresült névadója - a közelmúltban megkapta az Állami Számvevőszék Hagelmayer István-díját. Merthogy ő aláírt...)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr775642916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása