A mi Erzsébetvárosunk

27. Tanyát ide, ezeret!

2013. november 09. - amier

01.jpgErzsébetváros fideszes vezetése fordítva ül a lovon. Iskolát zárnak be, közmunkaprogramot szüntettek meg, lakbért emeltek, nincs hiteles köztájékoztatás, felszámolták a "Mosoly Hivatalt", megszüntették az Egészségügyi Irodát, már nincs önkormányzatunknak egyetlen iskolája sem, legutóbb még a rezsicsökkentésre is nemet mondtak, stb.

Sőt, Erzsébetváros jelenlegi vezetése még egy nyamvadt tanyaprogramot sem volt képes összehozni! Bezzeg Rogán Tóni! Ő aztán igen! Képes volt felismerni az V. kerület kihasználatlan szántóföldjeiben, eldugott erdőszélein roskadozó tanyaépületeiben, a hanyatló legelőterületeiben és gyümölcsöseiben szunnyadó lehetőségeket, és negyed milliárd forinttal indulhat meg 4 tanyaprogramjukkal a csillogó jövő felé.

rogan_tanya.jpg

Na. Töröljük ki a szemünkből a könnyeket, töröljük meg szipogó orrunkat és kezdjünk el ébredezni!

Dr. Kispál Tibor

Ajánlott irodalom:
Sosem találná ki, mire kapott 200 milliót Rogán kerülete - 2013. nov. 6.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr355621593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása