A mi Erzsébetvárosunk

26. Ellenállnak Orbánnak?

2013. november 07. - amier

02.jpgÚgy tűnik, Erzsébetváros fideszes polgármestere, Vattamány Zsolt, illetve a kerület jobboldali többségű képviselőtestülete vagy nem hallgatott az utóbbi hónapokban egy Orbán-beszédet sem, vagy valamilyen okból nem kívánja támogatni a rezsicsökkentés politikai irányát. A testület ugyanis nemrég leszavazta az MSZP-s képviselők ezt célzó előterjesztéseit. 

Ezzel Vattamányék is igazolták, hogy a rezsicsökkentés csupán a nehézsorsúakat félreve- zető politikai csapda. Sem erről, sem pedig a munkahelyteremtésről nem akartak hallani. A maguknak megszavazott több százmilliós polgármesteri rendkívüli keret töredékét sem hajlandóak a nehézsorsúak, gyermekes családok életének megkönnyítésére felhasználni.

vattamanyzsb1.jpg

Ezt meg csak úgy, mellékesen: A közel 20%-os "rezsi" csökkentés – közös villany-, víz-, szemétdíj – nem tenne ki 50 millió Ft-ot. Ez a 16 milliárdos költségvetés három ezrede. Ennyit sem adni szemétség…

Dr. Kispál Tibor

Ajánlott irodalom a Népszavától:
Ellenáll Orbánnak a VII. kerületben a Fidesz? - 2013. nov. 4.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr525619031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása