A mi Erzsébetvárosunk

21. Önkormányzati pillanat 1.

2013. október 21. - amier

08.jpgKis színes, hogy a kerület lakosainak is legyen valamilyen rálátása a jelenlegi önkormányzat működéséről – Olyan másfél hete két bizottság ülésén szerettem volna részt venni. Az első – melynek hivatalosan nem vagyok a tagja –, a Pénzügyi és Kerületfejlesztési Bizottság ülése volt, ez azonban a fideszes képviselők érdektelensége miatt határozatképtelen- ségbe fulladt. A kerület gondjai várhatnak.

A másodiknak – a Művelődési, Kulturális és Szociális Bizottság – sikerült megtartania az ülést. A szokásosnál magasabb fordulatszámon pörgött egy-két képviselő.

kispal2013a.jpg

A parázsló vitában úgy tűnt T. László bizottsági elnök nem bírta utolérni megértésben a feleket, és szokásának megfelelően, értelmes érvek híján megint az ellenzéki képviselőket okolta, hátha befogják a szájukat, nem kérdeznek, nem vitáznak, csak szavaznak. Egyszerűen piti volt, de nagyon pitiáner…

Kispál Tibor - önkormányzati képviselő

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr885592733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása