A mi Erzsébetvárosunk

Egy alapvetően pontos elemzés [364.]

De szomorú ezt látni...

2023. október 07. - amier

Néhány napja tette közzé a Medián
a pártok támogatottságára vonatkozó felmérését. (KARD

Úgy vélem, az MSZP tényleg be fog olvadni a DK-ba. Hiába nagyon jó Komjáthi, a párt teljesen legatyásodott, egymás után adja el vagyonelemeit. Viszont a Momentumban nem elég Donáth Anna, szorosan mögé kell rakni Oroszt is, hogy látható legyen, nem egyemberes a párt. A két nőnél nem lehet jobban kifejezni az antifidesz jelleget, ami azzal a nagy előnnyel jár, hogy nem kell róla beszélni.

partreferencia2023.jpg

Az előttünk álló 9 hónapot feloszthatjuk három szakaszra. Az első három hónap még a pártokról fog szólni. Az év végéig kiderül, hogy ki tudja a támogatottságát még növelni, jellemzően a többiek kárára. Az év végére kialakulhat, hogy melyik pártok lesznek a jövőévi verseny esélyesei. (via KARD)

Aki esélytelennek érzi magát, megpróbál majd a nagyobbakhoz csapódni (mínusz kutyák). Aztán vagy befogadják, vagy nem.

Fügedi Ubul

*

Medián: 400 ezer támogatót vesztett idén a Fidesz, a magyarok több mint fele leváltaná Orbánt. Csakhogy a Fidesztől elpártoló szavazók nem jártak együtt az ellenzéki pártok támogatottságának növekedésével. Miközben a megkérdezettek 52 százaléka akar kormányváltást, ellenzéki pártokhoz csak 36 százalék kötődik, a Fidesz 30 százalékos támogatottságához viszont 38 százalékos kormányhűség párosul. (via Telex)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr1718229967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása