A mi Erzsébetvárosunk

36. Pályázatok – kis hibákkal

2013. november 27. - amier

06.jpgA Városüzemeltetési bizottság döntött néhány erzsébetvárosi pályázatról. Szinte szokássá vált, hogy a többséget adó Fideszes képviselők hiányzása miatt nem határozatképes az ülés. Nehezen, 16 perc késéssel kezdődött a munka. A növényesítési pályázatra nagyon kevés társasház jelentkezett, talán mert ebben az évben már volt – de lehetett volna téli-tavaszi gondozási munkákra is pályázni. Ilyenek azonban nem voltak.

Meglepett a hevederzár felszerelését támogató pályázat iránti érdektelenség, ami lakástulajdonosok és bérlők számára volt kiírva. Van még gyenge bejárati ajtó, van még kétszárnyú ajtó – lehet, hogy a betörők legnagyobb örömére?

kozrend.jpg

A legtöbb jelentkező – az ingyenes – szénmonoxid-figyelőre volt. Sajnos itt is ért megle- petés. Voltak érvénytelen pályázatok, mert a pályázók nem írták alá, voltak olyanok, ahol nem írták be, hogy hány darabot kérnek. Nagyon bosszantó, hogy többen ilyen apróságokon csúsztak el. Jó volt viszont, hogy sokan felismerték a „láthatatlan halál” megelőzésének lehetőségét. Természetesen minden pályázót értesítenek az eredményről.

Gergely József

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr95661218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása