A mi Erzsébetvárosunk

Egy vagyok közületek [411.]

Mi lakók, együtt szerezzük vissza Belső-Erzsébetvárost!

2024. április 24. - amier

Elkezdődött az ajánlásgyűjtés. Szikszai Sándor a 2-es sz. egyéni választókerületben a Lokálpatrióták Erzsébet Városáért Egyesületének képviselőjelöltje. Céljairól — többek közt — ezt írta: Az elmúlt egy évtizedben az önkormányzat nem végzett semmilyen felmérést. Mi alapján hozzák meg a döntéseiket?

lokalpatriotak.jpg

A testületbe kerülve első dolgom lesz egy beadvány, amely egy általános lakossági felmérés elvégzését követeli, záróra, köztisztaság, közrend, forgalmi rend, parkolás, lakhatás, házkezelés, infrastruktúra, szociális, társadalmi kérdésekben. Amelyben az itt élő lakókat kérdezik, és amely alapján lehet felelős döntést hozni.

A lakó véleménye az első! Mindent meg fogok tenni azért, hogy itt megszűnjön az a fekália, amit bulinegyednek hívnak, hogy itt ismét Belső-Erzsébetváros legyen. Mára eljutottunk oda, nem maradt más megoldás, mint az éjféli záróra. Minden más volt már, minden csődöt mondott. (További részletek Szikszai Sándor FB-oldalán olvashatók.)

***

A hét közepén a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) is bejelentkezett a polgármesteri címért. Így a kerületben Niedermüller Péternek Hunwald (korábban Hunvald) György mellett egy fideszes, egy másik civil, és egy negyedik kihívója is lesz. Hunwald a Magyar Szolidaritás Mozgalom és a Lokálpatrióták Erzsébet Városáért Egyesület színeiben indul.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr6718389235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása