A mi Erzsébetvárosunk

"Népünk színe-virága" vagy miszösz [279.]

2022. november 08. - amier

2030-ig tíz honvéd középiskolát és kollégiumot
indítanának Magyarországon. (Telex, 2021.11.02.)

Orbán Viktor: Visszaadjuk a magyar honvédség
megbecsülését. (M. Nemzet, 2022.10.15.)

Az aktuális plakát szövege kb. az, hogy "Visszaadtuk a magyar honvédség megbecsültségét" (még véletlenül se megbecsülését, az túl magyarul lenne). Nálunk a Kolozsvári út elején "díszlik", és még valami "népünk színe-virága" vagy miszösz is van rajta. (Nem jegyeztem meg, azt hittem a kereső kidobja tüstént.)

orban2022h.jpg

Nem a marslakók és nem Szentgyörgyi, nem Kertész Imre és nem Karikó Katalin, hanem a honvédek. Ők a Magyarbasival Együttműködés Rendszerének büszkeségei, példaképei, a 2030-ra várható választási vereség után remélt megmentői, hatvan évre fenntartói.

A plakát pedig az, amit kis hazánkban közérdekű tájékoztatás néven könyvelnek el. Így, idézőjel nélkül.

Fügedi Ubul

P.s.: Ezt egy éve írtam: Összetartás. Ha megtehetik, hát kinevezik magukat főkatonának. "Vezérlő tábornokként" operatív törzseket irányítanak. Naponta megvívják a maguk sza- badságharcát, s mivel ebben az életkorban már senki nem harcol ellenük, tehát naponta győznek. Minden nap győznek.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr3117973866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása