A mi Erzsébetvárosunk

Kovács „Drótszőrű” Zoltán... [164.]

... kedvenc kiállításának megnyitóján.

2021. szeptember 26. - amier

Sajnos, kénytelen vagyok szerkesztett szöveget közreadni a zagyva élőbeszéd helyett, de hát az eredetiben egyéb sületlenségek mellett a megtérülés megtérüléséről van szó. Mégiscsak fontosabb az, hogy mit akart/próbált mondatba foglalni a kiállítás szervezé- sért felelős operatív törzs vezetője, mint hogy mi jött ki a száján:

A kiállítás megtérülését pénzben is lehet mérni, de én ezt nem javaslom.

kovacs_vadaszati.jpg

Tudom én, hogy jeles menőség CEU-s diplomával villogni, de azért legalább amúgy posztgraduálisan elmehetett volna valami magyar nyelvű/nyelvi képzésre is...

Fügedi Ubul

*

Semjén bambizásával és VR-os medveöléssel kezdődött el a vadászati kiállítás. És hogy megnyitón miért voltak ott vizslák? – kérdezhetné az olvasó. Például azért, hogy Kovács Zoltán pórázzal a kezében mondhasson beszédet, és hogy legyen, ami Semjén Zsoltot kitörő örömmel üdvözli – érkezne a válasz. (via Telex)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr6816701236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása