A mi Erzsébetvárosunk

Nem sportoló…  [127.]

… de legalább sportriporter.

2021. május 31. - amier

A külminisztérium honlapja szerint: "Menczer Tamás 1984. március 19-én született Pécsen. A bajai Magyarországi Németek Művelődési Központjának Gimnáziumában érettségizett 2002-ben, majd a Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Karán diplomázott 2006-ban. 2006-tól 2011-ig szerkesztő-riporter és műsorvezető a Duna Televízió Zrt.-nél, majd 2011 és 2015 között az MTVA munkatársa azonos pozícióban. 2015-től a Külgazdasági és Külügyminisztérium sajtófőnöke, 2017-től a minisztérium kommunikációért és parlamenti koordinációért felelős helyettes államtitkára, 2018-tól pedig tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtit- kárként dolgozik."

menczer_tamas.jpg

Ezen bizonyos tájékoztatás egyfajta nemzeti sajátossága, hogy a legváltozatosabb, de hivatkozni kívánt információkat nem a hazugságokért elvileg számon kérhető intézmé- nyek jelentik be, hanem azok másodvonalbeli vezetői teszik közzé fb-oldalukon, ahol az véleménynek számít, amiért a közzétevő nem felelős. Így hát Menczer Tamás szerint:

Az Amerikai Orvosi Kamara szaklapja közölte a kínai Sinopharm-vakcina teljes dokumentációját! Az amerikai szaklap szerint a vakcina hatásos és biztonságos. Az amerikai újság a világ egyik legjelentősebb szaklapja.

Arról pedig, hogy ez már a nyitó mondattól mekkora ordas nagy hazugság, tessék elolvasni Hadházyt:

Az Ország Harmadikszámú Fővirológusa szenvtelenül hazudik a kamerába a JAMA szaklap cikkéről. Azt hazudja, hogy "abban közzétették a kínai vakcina teljes dokumentációját" és hogy ezzel "az Amerikai Orvosi Kamara is elismeri a kínai vakcina hatékonyságát"
Nos:
1) semmilyen teljes dokumentációt nem tettek ott közzé, nem is szokás több tízezer lapnyi dokumentumot egy szaklapban közzétenni
2)Egy olyan -arab országokban, kínai tudósok által végzett- vizsgálat alapján készült cikket tettek közzé, amelynek adatait nagyjából eddig is ismertük
3) A szakcikk korrektül leírja a tanulmány súlyos fogyatékosságait is: csak egészséges, fiatal férfiakon teszteltek, idős, beteg embereken nem. Még nagyobb hiányosság azonban, hogy azt nem tudták bizonyítani, hogy a súlyos, kórházi kezeléseket igénylő megbetegedéseket mennyire előzi meg. A vizsgálatokat ugyanis olyan országokban végezték még decem- berben, ahol nem volt a járvány előrehaladott. Így a 40 ezer résztvevőből az egész vizsgálat alatt csak 2 (két) súlyos beteget detektáltak a kontroll és a kezelt csoportban összesen.
Így sajnos a kínaiak semmilyen tudományos evidenciát nem tudnak arról sem mondani, hogy a SÚLYOS betegségeket mennyiben csökkenti az oltás. Az idős, beteg emberek esetében hasonló a helyzet.

Fügedi Ubul

*

A kínai oltásról egyébként Menczer Fővirológus ennél sokkal többet tudna mondani, nekünk egy súlyos járvány közepén, sok százezer idős és beteg embernek beadott oltásokról kapott részletes adatok is rendelkezésünkre állnak. Érthetetlen, miért nem teszik ezeket közzé és teszik lehetővé, hogy az EU ellenőrizze ezeket. Ha jók az eredmények, bűn a hallgatás, ha rosszak, akkor pláne. (via Hadházy Ákos, Facebook)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr7316578572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása