A mi Erzsébetvárosunk

957. Na mi van má?!

2019. október 21. - amier

Isten ments, hogy türelmetlennek látszódjak, értem én, hogy van gond elég, de azért a kiválasztottak ejthetnének már pár szót arról, hogy jelenleg mi és hogyan történik a nagy átadás-átvétel hevében. Bő egy hét telt el az önkormányzati választás óta, szerdától hivatalosnak tekinthető az eredmény (egy kerületi körzet végeredményét sem támadták meg), ennek ellenére a képviselők oldalán semmi. Csak annyit tudni, hogy nekilátott a munkának az új polgármester. Ami igen dicséretes, de mi történt még? Mert hát csak történt egy-két dolog az elmúlt héten, gondolom. Amiről illene valamit mondani, már csak azért is, hogy ne izguljuk halálra magunkat.

niedermuller1.jpg

Hallani például személycserékről, gondolom a jegyző megy, de aztán? A többiek? A vagyonkezelő vezetője? Hogy áll az átadás-átvétel? Milyen lesz az új bizottsági struktúra? Mikor lesz az alakuló ülés? Kik a leendő alpolgármesterek és mi lesz a hatáskörük? Nem sorolom tovább, de addig is, amíg valaki hajlandó ezek közül az édes kis titkok közül egyet-egyet megosztani a kerület lakosaival, itt van egy szép darab Fügedi kolléga „Pártállami viccek” sorozatából, a választás és a fideszes kommunikáció ürügyén…

Teljes siker

Választás után: Elemzés Schmidt Mária intézetéből… margójára.

A szovjet autóipar sorozatos sikereiről naponta olvasó amerikai nagykövet átír a szovjet külügynek, hogy ugyan már, eresszenek össze valami pályán egy-egy kocsit. Hadd lássuk, melyik megy jobban... Így is tesznek; az amerikai annak rendje szerint elhúz, és jókora előnnyel fut be a célba.

Másnapi Pravda:
"A nagy nemzetközi autóversenyen a szovjet kocsi ezüstérmet szerzett. A mezőny erejére mi sem jellemzőbb, mint hogy az amerikaiak utolsó előttiek lettek."

Fügedi Ubul

További szép estét mindenkinek.

P.s.: És ez se rossz a Kolozsvári Szalonnáról: Győztünk, vagy valami ilyesmi. Szerencsére tegnap már sikerült eljutnunk oda, hogy sokadszorra kiderült, a Fidesz mégiscsak nyert a legutóbbi önkormányzati választásokon. Az nem derült ki hogy mit, de nyert. Ezt maga Németh Szilárd honvédelmi államtitkár fejtette ki G. Fodor Gábor vendégeként a Hír Tv Nyolcas című műsorában.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr4815245092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása