A mi Erzsébetvárosunk

954. Ez gyönyörű

2019. október 11. - amier

Van valami báj és kellem abban, ahogy az „ellenzéki” sajtó (nem, ezeket se linkelem be, ahogy a PS-t sem szoktam) a civileket rugdossa. Moldován, Hunvald és a Lokálpatrioták után most épp Garai Dórát és egyesületét. Baszki, a kampány végére ott tart az ellenzék propagandagépezete, hogy a szokásosnál is durvább fokozatba kapcsolva egy egyszerű képviselőjelöltet csesztetnek! Ennyire szarul azért nem állhatnak a válcsukle jelöltjei...

orwell-allatfarm.jpg

Minden állat egyenlő, de vannak egyenlőbbek.

De mindegy is, már csak két nap van hátra a választásig, és akkor úgyis minden kiderül. Az is, hogy ez a kerületi civilek ellen folytatott lejáratókampány mennyit is ért valójában.

"Nehogy azt képzeljétek, elvtársak, hogy a vezetés élvezet! Ellenkezőleg: nehéz és súlyos felelősség. Senki sem vallja olyan szilárdan, mint Napóleon elvtárs, hogy minden állat egyenlő. Akkor lenne igazán boldog, ha ügyeitekben rátok bízhatná a döntéseket. Néha azonban esetleg helytelenül döntenétek, elvtársak, és akkor mi lenne velünk?" (Orwell: Állatfarm)

Vasárnap meg tessék szíves lenni elmenni szavazni, és dönteni valahogy.

***

Szavak az utolsó percre minapi Hírklikk-cikk margójára: A választási rendszer nem a Fidesznek kedvez, hanem a nagy pártoknak. Sajna, Magyarországon csak egy nagy párt van (a Fidesz–stb.). De ez nem a választójog miatt van, hanem mert a többiek leharcolták magukat. Önként, külső segítség nélkül. És töretlenül, folyamatosan, amint erre a Niedermüller-eset oly szépen rávilágít. (Fügedi Ubul)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr3415216952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása