A mi Erzsébetvárosunk

947. Krumpli és hagyma

2019. szeptember 23. - amier

Tegnap egy, a telefonban magát Gulyás Mártonnak nevező
személy feltett néhány kérdést. Pont. 

Az elmúlt 23 évben számos alkalommal osztottunk ételt, terményt és ruhát a kerületi rászorulóknak — minden alkalommal legális forrásból. Így tettem a múltban is, például dr. Oláh Lajos országgyűlési képviselő kampányában, amikor az ő nevében osztottam krumplit és hagymát. Idén is többször segítettem, amint ezt a Facebook-oldalamra feltett fényképek is bizonyítják.

krumplihagyma1.jpg

Biztosan ígérhetem, hogy így teszek a jövőben is, mert fontosnak tartom, hogy segítsünk az embereken.

  • A kampány során a Lokálpatrióták kizárólag saját forrásból kampányolnak, nem fogadunk el pénzügyi támogatást senkitől.
  • Viszont sokan segítenek nekünk munkájukkal (plakátozás, szórólapozás stb.), és ezt szívesen elfogadjuk.
  • Legális forrásból finanszírozzuk a kampányunkat, nem tiltott támogatásból, ahogyan azt a videó készítője sejteti. Az arra illetékes szervek számára, amennyiben megkeresés érkezik részükről, természetesen minden választ megadunk.
  • Javasoljuk a videó készítőjének, hogy tegye fel ezeket a kérdéseket az összes kerületi jelölő szervezetnek is, és nyilvánosan egyszerre értékelje a válaszokat. (Milyen pénzből vannak a plakátjaik, fizetett hirdetéseik stb.?)
  • Leszögezzük, hogy a rasszizmus semmiképp sem fogadható el. A Lokálpatrióták elhatárolódnak minden ilyen és hasonló megnyilvá- nulástól, és el is ítélik azt. Tehát még egyszer: semmilyen formában nem fogadható el a cigányozás, zsidózás stb., egyszóval a rasszista megnyilvánulás.

Aki segíteni akar, annak a segítségét elfogadjuk. Érezzük, hogy a Lokálpatriótákat a VII. kerületben sokan támogatják; ezért is nyúlnak most néhányan lejárató eszközökhöz. Mi nem leszünk ebben partnerek.

Hunvald György

P.s.: Nincs kampánystábunk, mert nincs rá szükségünk. Így hát egyik, a videóban szereplő ember sem tagja a nem létező kampánystábnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr7515159324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása