A mi Erzsébetvárosunk

933. Tovább, tovább...

2019. augusztus 12. - amier

Zaklatási ügy: a BRFK nyomoz* (HVG

Egy újabb rohadt ügy. Mennyire tűnik életszerűnek, hogy a szeretetotthont igazgató (mellesleg boldog családi életet élő) lelkész molesztálja a takarítónőt, mire az feljelenti? Némi hercehurca után majd ejtik a vádat — de nagyon fontos, hogy ne bűncselekmény, hanem bizonyíték hiányában ejtsék. Akar valaki fogadni?

donath_anna1.jpg

Egy újabb sztori, amelyről messziről ordít, hogy majd a választás után helyreigazítással végződik, mert egyetlen célja, hogy lejárassák a momentumos Donáth Annát, a megvádolt képviselő lányát. Hogy vegyünk komolyan egy olyan vádat, ami így kezdődik? "A TV2 két napja megszólaltatott egy férfit, aki attól való félelmében, hogy a politikai pozíciót és hatalmat már nem viselő férfi bosszút állhat rajta, azt kérte, hogy az arcát ne mutassák, de ő is csak hallomásból tud az ügyről, azt mondta, hallott egy dolgozóról, akit valamelyik lelkész zaklatta." (via Egymillióan a magyar sajtószabadságért)

Fügedi Ubul

P.s.: Mintha láttunk volna már ilyet – meg jópár hasonlót, még itt a kerületben is. Megnyugtató azonban, hogy a demokratikusnak nevezett ellenzék soha, de soha nem vetemedne hasonló gátlástalan aljasságra, lejárató kampányra. Vagy bármi hasonlóra. 

*Azóta a helyzet fokozódott, a kormányközeli lapok már arról írtak, hogy maga a Momentum EP-képviselője is zaklatott egy lányt. Donáth Anna pert indít a hamis történettel előálló, hazug propagandalapok ellen.

***

Csurka István lapjában, a Magyar Fórumban jelent meg a 90-es évek elején – az MDF kormányzásának hajnalán – az Apák és fiúk című cikk. Ami arról szólt, hogy a választáson második helyet szerzett SZDSZ vezetőinek többsége olyan családból származik, amelynek kommunista múltja van. Felmenőik miatt tehát ők sem lehetnek rendes (magyar) embe- rek. Majdnem harminc év elteltével ugyanezt az aljas lejártató módszert alkalmazzák. Nem mondják ki – hiszen akkor perelhetők lennének –, de egyértelműen sugallják a bűnössé- get. (…) A híveket, de még sok bizonytalant is könnyű megvezetni. Hiszen hinni akarják, amire a központ akár csak utal. Bizonyítékot vélnek látni ott is, ahol legfeljebb kérdőjelek sorakoznak. (Sebes György: Apák és … / Népszava)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr2015006438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása