A mi Erzsébetvárosunk

875. Választókerületi anzix 5.

2019. február 20. - amier

A tegnap azzal kezdődött, hogy a Wesselényi utcában a körúttól a Csengery utcáig szembe ment a tűzoltóautó a forgalommal. Szerencsére csak veszélytelenítés miatt intézkedünk – mondta kérdésemre az egyik tűzoltó. Mint kiderült, a Csengery utca 10. szám alatti, háromemeletes lakóház tetejéről lepotyogni készülő téglákat és törmeléket távolították el.

rozsa40a_utfelbontas.jpg

Ma meg felbontották az úttestet a Rózsa utcában a 40/A lakóház előtt – valami vízvezeté- kes probléma miatt. A Király utca és a Jósika utca közötti szakaszon most nappal folynak a munkálatok, estétől másnap reggelig biztosítják az átmenő forgalmat. Mindez előre látha- tóan eltart majd vagy 10 napig. De legalább a járdákon lehet közlekedni. Úgyahogy. Aki teheti, ebben az időben kerülje a környéket.

Dr. Kispál Tibor, önkormányzati képviselő

P.s.: Mindeközben a kerület terein, utcáin a nyitott fogadóórán szimpatizánsainkkal, aktivistáinkkal és képviselőtársaimmal a hét majdnem minden napján gyűjtjük az aláírá- sokat. Beszélgetünk, kérdeznek, válaszolunk – és aláírnak. Legutóbb a Lövölde téren.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr7014639658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása