A mi Erzsébetvárosunk

755. Krízis – Aki tud, segítsen!

2018. február 28. - amier

Krízis - Segíts az utcán élőknek!
Vitamin Kommandó és Budapest Bike Maffia szervezésében 

Január elején ugyan élelmiszergyűjtő-dobozokat helyeztünk ki az MSZP erzsébetvárosi, Dob utcai "Piros Pont" irodájához, amelyet azóta is folyamatosan töltünk fel élelmiszerrel, de az most kevés. Néhány napja olyan hideg van, amilyenre már rég nem volt példa, napok óta folyamatosan kemény mínuszok vannak, emberek fagyhatnak meg. Aki tud, segítsen! (A Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint ma az idei tél leghidegebb éjszakája való- színű, lesz ahol -22 fokig süllyed majd a hőmérő higanyszála.)

A Budapest Bike Maffia központja: V. Károly körút 10., az udvarban, délutánonként fogadják az adományokat (takaró, hálózsák, hátizsák, meleg zokni, kesztyű, ásványvíz, szendvicsnek való, konzerv), esténként szendvicskészítés, a bringások kihordják az ennivalót. Aki beteg, fekvő hajléktalant lát az utcán, hívja a Menhely Alapítvány és a Máltai diszpécserszolgálatát a 06-1-33-84-186 számon!

A bringák mellett autóval is igyekeznek a lehető legtöbb helyre meleg teát, takarókat, hálózsákokat és ételt eljuttatni, hogy emberek ne fagyjanak meg az utcán. Aki tud, vigyen adományokat, melyeket az utcán élőknek, vagy a melegedőkbe, szállókra tudnak vinni!

Devosa Gábor, önkormányzati képviselő 

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr6013705480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása