A mi Erzsébetvárosunk

744. A mi derék Róbertbácsink

2018. január 26. - amier

Örömmel tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy Bajkai úr, a nagy magyar filantróp – miközben fb-bejegyzései szerint szorgosan ismerkedik a kerülettel – most a névvel ellátott tojások után tejet oszt a szegényeknek. Az akciót a héten hirdette meg ez az együttérző, derék ember (meg a fidesz) kapukra kiragasztott, ízléses plakátokon, ill. szórólapokon.

tejosztas2018.jpg

"Őszinte plakát ez: Magyar Tej és erzsébetvárosi polgár a megszólításban."
(Virág Tamás)

Halkan azért megjegyzendő, hogy nincs új a nap alatt, nem ez az első eset, hogy tejjel próbálják megnyerni/venni a választókat Erzsébetvárosban: 2014-ben, az önkormányzati választás előtt is árultak fideszék jelképes összegért – literenként 7 forintért – tejet azok- nak, akik felmutatták a kerületi lakcímkártyájukat. Most pedig Orbán Viktor harcostársa fog ingyentejet osztani a Garay téren.

Aztán hogy mi lesz a következő „jótkonysági” akció? Fene se tudja, de a naptárt nézegetve, van olyan érzésem, lesz ebből még sonka is. Ha meg a már fentebb említett 2014-es kampány forgatókönyvét nézzük, akkor igen nagy esély van egy fásyádámos-mulatósra is, persze mindannyiunk örömére. Már alig várom.

Mert ugye a népet meg kell becsülni. Kampány idején.

Payns

***

A Fidesz úgy talpra állította a gazdaságot, hogy a kampányoló kormánypárti politikusok nem győznek közkívánatra ingyen ételt osztogatni a rászorulóknak – írja a 444.hu. De ezt is érdemes még elolvasni a lapban, egy olvasójuk szemlézte nekik Erzsébet- és Terézváros élménylapját, a Körúti Korzót. Amely „természetesen” Bajkairól szól, aki köztudottan a legjobb ember a világon.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr7513604527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása