A mi Erzsébetvárosunk

739. Élelmiszerdoboz a Dob utcában

2018. január 11. - amier

A hét elején élelmiszergyűjtő-dobozokat helyeztünk ki az MSZP erzsébetvárosi, Dob utcai "Piros Pont" irodájához. A szekrényt folyamatosan igyekszünk feltölteni élelmiszerekkel. Az elhelyezett élelmiszert bárki elviheti, ha szüksége van rá, és bárki elhelyezheti benne adományát. Ezzel hétfőn egy országos akció vette kezdetét, rövid időn belül a többi fővá- rosi kerületben is megjelennek a rászorulók számára kihelyezett élelmiszerszekrények. 

e_doboz3.jpg

e_doboz1.jpg

P.s.: Kedves Barátaim és Ismerőseim, ha van olyan élelmiszer, ruha stb., amelyet a rászo- rulóknak adnátok és közelünkbe visz utatok, akkor a Dob u. 65. szám alatti – fentebb is említett – Piros Pontban szívesen átvesszük ezeket az adományaitokat hétköznap 10 és 16 óra között. (via Hunvald György)

Devosa Gábor, önkormányzati képviselő 
és a kerületi MSZP-frakció

***

A segítségnyújtásnak évről-évre egyre nagyobb a jelentősége, mert ma Magyarországon már több mint 3,1 millió ember él súlyos nélkülözésben, valamint minden harmadik gyermek és több mint 1 millió nyugdíjas él szegénységben. Az akció célja – a rászorulók segítése mellett –, hogy felhívjuk a figyelmet az egymás iránti szolidaritás fontosságára.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr613566581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása