A mi Erzsébetvárosunk

727. Bajkai tojások

2017. december 05. - amier

Bajkai István nevével felmatricázott dobozban osztották az önkormányzat helyiségeiben a tojást a rászorulóknak a VI. kerületi önkormányzat ételosztásán, derült ki vasárnap az RTL Klub Híradójából. Azaz, dr. Bajkai István alpolgármester, erzsébetvárosi kerületi Fidesz elnök, választókerületi elnök, ügyvéd – akinek az erzsébetvárosi ügyvédi irodája az utóbbi években több mint 10 milliárd forintot kapott pályázati úton ki tudja mire – osztogatja a „Bajkai tojásokat” önkormányzati eszközrendszert felhasználva.

bajkai_2.jpg

Kérdezném, hogy csak egy kicsit gusztustalan ez a pofátlanság, amivel önkormányzatot használ egy politikai párt kampányához? Szabad egy önkormányzat alpolgármesterének, beosztásának hatalmi tudatában közpénzből finanszírozott eszközt saját politikai pártjá- nak érdekében használni? Nos?

(Bajkai István azt mondja, saját pénzből vette a tojásokat, és a fene se tudja hogy kerültek azok a VI. kerületi önkormányzathoz, ahol azokat köztisztviselők osztották ki.)

P.s.: Olvastam, hogy a Magyar Tyúk- és Tojásszövetség kutatói már gőzerővel dolgoznak azon, hogy kitenyésszenek egy olyan tyúkfajtát, amely rögtön Bajkai-képpel ékesített tojást tojik. És így már elkerülhetőek lennének a fentebb vázolt problémák.

Dr. Kispál Tibor, önkormányzati képviselő

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr6613440083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása