A mi Erzsébetvárosunk

694. Választókerületi anzix 2.

2017. augusztus 28. - amier

Még július elején kezdték meg a Jósika utca teljes hosszában a fő gázvezeték kicserélését, a lakóházaiba menő becsatlakozó vezetékek is felújításra kerülnek/kerültek (megj.: több házban július óta nincs gáz). A munka ezúttal is egyszerre érintette az egész útszakaszt, így a Csengery utcai munkálatok után újra parkolási nehézségek és dugók vártak a lakókra.

josika20170815-1.jpg

A kivitelező szeptember 1-re ígéri, hogy a Jósika utcában a gázvezeték cseréje befejeződik. Még nincs egészen kész, pár napja még így nézett ki, de állítólag van remény a határidő betartására. Pár nap, és meglátjuk...

P.s.: A Csengery utca alatt húzódó alépítmények felújításakor felhívtam a figyelmet az illetékes irodánál arra, hogy az utca teljes szélességében történő felújítását megelőzően tájékozódjanak a Csengery utca 20-22. sz. alatti üres telken történő esetleges beépítési munkálatokról. Kár volna, hogy egy újonnan felújított utcát, az építkezésre érkező nagy- tömegű teherautók tönkretennék.

Megjegyzés: A Csengery utcával kapcsolatosan még annyit, hogy észrevételem óta válasz nincs, pusztán annyi történt, hogy az útfelületen befoltozták a lukakat és nyoma sincs a teljes felújításnak.

 Dr.Kispál Tibor, önkormányzati képviselő

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr7512785982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása