A mi Erzsébetvárosunk

682. Régen és most

2017. július 23. - amier

Erzsébetváros régen híres volt. Erzsébetváros iskolaváros volt. Erzsébetvárost számtalan művész, tudós, humorista, cukrász, szakácsmester, "mester mesterek", különleges szakmák, jó hangulatú éttermek, sörözők, kávéházak, szállodák, színházak tették híressé.

bulinegyed_turista_03.jpg

Erzsébetváros ma hírhedt. Erzsébetvárost ma a hajnalig tartó utcai üvöltözés, kocsmazaj, bűz, vizelet, hányás, ürülék szennyeződések, szemét hegyek, kábítószer, prostitúció és annak nyilvános utcai formája, kötekedő turisták, megrongált kirakatok, autók, utcai szemetes edények, megrongált padok, féktelen és következmények nélküli tébolyult "mulatozás” teszi hírhedté.

Erzsébetváros számára a turizmus mára megalázást, élhetetlen helyzetet teremtett.

(Durva összecsapás a bulinegyedben / inforadio.hu)

Támogatom, hogy más európai nagyvároshoz hasonlóan sürgősen változtassunk a szabályainkon, helyi rendeleteinken, sürgősen kezdeményezze a helyi képviselő-testület a helyi, a fővárosi és parlamenti rendeletek és törvények módosítását. Kapjon segítséget a kerület ahhoz, hogy Erzsébetváros újra híres kerület legyen! Elég volt a hírhedtségből!

dr. Kispál Tibor, önkormányzati képviselő

***

Vattamány Zsolt a Magyar Nemzet július 15-ei számában megjelent nyilatkozatában azt állította, hogy már tárgyalt az Élhető Erzsébetváros csoport képviselőivel. Erről csoport- ban azonban senki sem tud, ezért kérik a polgármestert, hogy nevezze meg azt a személyt, akivel az állítólagos megbeszélgetés lezajlott. Ha pedig ilyen személy nincs, akkor azonnali hatállyal kérje a fent nevezett újságot helyreigazítás közlésére, a csoporttól pedig hivatalo- san kérjen bocsánatot. (via Élhető Erzsébetváros)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr5612682981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása