A mi Erzsébetvárosunk

633. Dob-suli

2017. február 26. - amier

A múlt héten a Dob utcai Magyar-Angol Kéttannyelvű Általános és Vendéglátó Szakiskolába látogattam. Az iskola a legjobbak közé tartozik. Oktatói gárdája a garancia a magas szintű oktatói nevelői munkának, a jó iskolaközösségnek. Mindemellett nemsokára befejeződik az épület felújítása, már most is majdnem eredeti szépségében lehet gyönyör- ködni Budapest egyik, Hegedűs Ármin tervei alapján épült szecessziós gyöngyszemében.

dobsuli_kispal1.jpg

dobsuli_kispal2.jpg

Közeledik az általános iskolai beiratkozás ideje, ilyenkor szokták eldönteni a szülők, hogy melyik iskolába menjen a gyermek. Az iskolák ennek megkönnyítésére általában nyílt napot tartanak, amikor a szülők és gyerekek megismerkedhetnek az intézménnyel.

Itt is ajánlom a leendő elsős gyermekének iskolát kereső szülőknek, hogy látogassák meg ezt az iskolát is! Március 1-jén lesz még egy nyílt nap a suliban! Nem fognak csalódni.
(via Márta Edit)

dobsuli_kispal3.jpg

Akit pedig részletesebben is érdekel az iskolaépület, itt olvashat még pár érdekességet a tervező Hegedűs Árminról, és magáról az épületről…

dr. Kispál Tibor, önkormányzati képviselő

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr8912296247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása