A mi Erzsébetvárosunk

577. Bizottsági ülés elé

2016. szeptember 11. - amier

Még a nyár elején kértük az Erzsébetvárosi önkormányzat illetékes bizottsági elnökét, hogy vizsgáltassák meg a Városligetben és a Dózsa György úton tervezett nagy építkezések hatását a talajvíz áramlására. Jogos aggodalom, hogy a sok mélyépítés eltereli a talajvizet és a közeli házak megsüllyedhetnek. Holnap, azaz szeptember 12-én reggel tárgyalja a Városüzemeltetési Bizottság a tájékoztatót.

Ebből egyértelmű, hogy a veszély valós, de az Önkormányzat semmit sem kíván tenni az ügyben. Egy irodavezető akarja eldönteni több száz lakóház sorsát, azzal, hogy a tájékoztatót a bizottság vegye tudomásul. És kész. (Az anyag a 2. napirendi pont.)

Gergely József

Itt pedig Erzsébetváros Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. szeptember 12-én 15 óra 00 perckor tartandó rendkívüli ülésének napirendi pontjai olvashatók.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr3911694907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása