A mi Erzsébetvárosunk

556. Kopaszországban

2016. július 09. - amier

Üvöltenek, rázzák az öklüket, kidagadt erekkel a nyakukon csaholnak és ütnek.
Ide jutott ez az ország. (Kolozsvári Szalonna)

Hét vége, szombat, így csak röviden a Ligetről. Már csak azért is, mert a Ligetvédők minden fontosat elmondanak a videójukban. De az azért érdekelne, hogy miközben pikkpakkra elítélték az egyik, rendőröknek ellenálló ligetvédőt – felfüggesztett börtönt kapott első fokon –, addig mint egy darab szarral, úgy beszélt, beszélhetett Tóth Csaba, a biztonságiak vezetője a rendőrökkel. És nem mellékesen az őrzővédő kopaszok tök simán és büntetlenül lefújtak gázspray-vel egy rendőrt, mert…

Ha esetleg még mindig nem elég egyértelmű, hogy kik vagyunk, és mit akarunk: Mi vagyunk a Ligetvédők!

Kíváncsi vagyok, hogy verni is fogják majd a rendőröket, ha azok füttyszóra nem ugranak azonnal, vagy ha netántán nem úgy intézkednek, ahogy nekik tetszik Kopaszországban. (Minderről itt egy részletes a 444.hu-n).

Tanulság: ha a hatalom embere vagy, neked mindent szabad. Többek között lefújhatsz gázspray-vel egy rendőrt, bármiféle következmény nélkül. És vérforraló, tényleg eszement módon felháborító, hogy a rendőrség asszisztál nyilvánvaló, nyilvános és dokumentált, erőszakos törvénysértések sorozatához. (MBP)

Közben meg eltitkolt, meghamisított információval eteti a 200 milliárdos üzletet féltő kormánybiztos és teljhatalmú beruházó cég a közvéleményt. Pedig a kérdés egyszerű: pótolhatja-e néhány négyzetméter új gyeptégla a kivágott ötven-száz éves fák lombozatát? (A Közlekedési Múzeumról az építészfórumon: Mi a baj a Közlekedési Múzeummal?)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr378877078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása