A mi Erzsébetvárosunk

433. Újabb festett tűzfal

2015. július 28. - amier

Kicsit lemaradtunk róla, de most pótoljuk: a múlt hét közepén elkészült a Neopaint legújabb, sokadik tűzfala a kerületben – ezúttal az Akácfa utcában. Most az utca elején álló, 9/B számú ház „befelé” néző tűzfalát festették meg, kerékpárosra. Íme, így néz ki:

akacfa_bringa2.jpg

(forrás: neopaint)

Amint arra járunk, csinálunk róla mi is képeket…

***

Mindeközben nem csak az új tűzfal, hanem a Dob utca is elkészült. A garanciális javítások keretében a térkőből aszfalt lett, a térkő csak az úttest két szélén, a parkolósávban maradt. Ezzel most talán pontot tettek az „alkotók” egy több éves kálvária végére. Remélhetőleg. Esetleg. Minderről az Urbanista is megemlékezik egy röpke pillanat erejéig (Megvan a legtöbbet felújított magyar utca). Amint időnk engedi, itt is csinálunk majd pár képet…

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr807661652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása