A mi Erzsébetvárosunk

416. Heti Tóni 4.

2015. június 12. - amier

04.jpg"…semmi szabálytalan nincs abban, hogy Rogán Antal szomszédja nyerte el a bevándorlás ellenes kampányt, a tulajdonosnak, Csetényi Csabának is laknia kell valahol.” (Lázár János)

Olyan régen Tóniztunk, tán’ még februárban, amikor is épp a Keletiben menekült-üldözött a jóember. Így most újra itt az ideje, hogy megnézzük, mit is alkotott az utóbbi időben a letelepedési államkötvények atyja...

Már csak ezért is mert most szép, sűrű hete volt hősünknek, de kezdjük az elején: egy hétfői hír szerint ötvenmilliárdot kaszáltak Rogán kedvelt cégei a letelepedési államkötvények értékesítéséből. Ezek – amellett hogy olcsóbban jutnak a kötvényhez, de a papír diszkont jellege miatt – drágábban adják azt tovább, ráadásul még 45 ezer euró, 14 millió forintnyi közvetítői díjat is beszednek az ügyfelektől.

rogan_plakat1.jpg

Aztán: hetek óta harsogja a kormány, hogy mennyire utálja a bevándorlókat, akik csak úgy idejönnek, elveszik a magyaroktól a munkát és még azt se tudják, mi az a hortobágyi palacsinta. Pár napja óriásplakátok is hirdetik a kormányzati idegengyűlöletet. Kedden viszont kiderült, hogy a kormány nem is az idegeneket gyűlöli, hanem csak a szegényeket. (A szegény bevándorlókat hazaküldjük megrohadni,.. – 444.hu)

Mégaztánabb: Ugyanezen a napon a mi jó Tónink alaposan kibukott azon, hogy nekik már nincs kétharmaduk. El is halasztották a zárószavazást. Rogán Antal dühbe gurult, és azzal vádolta az ellenzéket, hogy megvették őket a brókerek. (Az ellenzéket megvették a brókerek! – hvg.hu). Végül: szerdán eligazítást tartott a gyűlölet-plakátos kormány- kommunikáció kapcsán. Rogántóni szerint majd lecseng az érdeklődés, párttársai meg fintorogtak – erről már a vs.hu számolt be.

+1. Ismerje meg Rogán Antal és Kósa Lajos csavaros észjárását a menekültekről! Aki eljön Szíriából, az még veszélyben van, de mire eljutott hozzánk, már áthaladt a biztonságos Görögországon és Szerbián, így addigra már megélhetési bevándorló, capisci? (Hír24)

Devosa Gábor

P.s: 3 nap alatt 25,8 millió forint – A Vastagbőr és az MKKP ellenplakátkampány- számlájának ma reggeli állása egész pontosan 25.876.191 forint.

***

Mindeközben: „a Fővárosi Főügyészség feljelentésként értékelte az Európai Csalás Elleni Hivatalnak (OLAF) a Budapest Szíve programra vonatkozó jelentését, és annak alapján a főügyészség különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettének gyanúja miatt nyomozást rendelt el” – közölte még március közepén a Fővárosi Főügyészség. A nyomozással a BRFK Gazdaságvédelmi Főosztályát bízták meg, annak határideje pedig 2015. május 2. volt. Tessék mondani: tudni már, hogy hol tart a vizsgálat?

Mert erről Rogántóni ezen a héten nem (sem) tett említést.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr487535796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása