A mi Erzsébetvárosunk

415. A Fidesz koalíciója

2015. június 09. - amier

Pontosabban, kérdésként és hosszabban: a Fidesz koalíciója a szélsőjobbal? – A mai Népszavában olvastam, hogy a Jobbiknál is szélsőségesebb párt alakul. Az „új pártot a Czomba Sándor államtitkár érdekeltségi körébe tartozó cégcsoport támogatná”. Két fontos információról van szó. Az egyik, hogy a „cukisodó” Jobbikot jobbról előző, még szélsősége- sebb párt alakul. Magyarul: még egy náci párt.

czomba_sandor.jpg

A másik: ezt a náci pártot egy kormányzati személy érdekeltsége támogatja. Azt nem gondolhatja senki, hogy ilyent meg lehetne tenni Orbán Viktor tudta nélkül. Amikor erről a támogatásról kérdezte az atv.hu Czombát, az „jót nevetett rajta”. Tehát nem tagadta, nem kérte ki magának, hogy nácikkal hozzák hírbe. Azaz az Orbán vezette Fidesz koalíciót is alkotna a szélsőjobbal, ha úgy alakul a helyzet. Most már a Fidesz támogatóinak is ébredniük kellene, ha nem akarnak egy fasiszta rendszert a nyakunkba.

A 21. századi Európa közepén.

Gergely József

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr397529868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása