A mi Erzsébetvárosunk

378. Szolgálati izéke 2.

2015. március 23. - amier

03.jpgBő egy hete írtuk meg első szolgálati izékénket, ahol megemlítettük a legújabb ötletünket, azaz, hogy ide a blogra felvisszük a kerület összes utcáját, házát, terét. Merthogy az olyan jó ötletnek tűnt. Hát, tényleg az, meztelen fenékkel a kaktuszok közé ugrani... Mert közben kiderült – amit azért úgy mellékesen sejtettünk is –, hogy az ötlet ugyan jó, de rengeteg munka (és idő) feltenni a majd’ 3000 tételt a blogra fotóstól, szövegestől.

De elkezdtük, csináljuk, haladunk is szép lassan. Így aztán mostanra elkészült a teljes Akácfa utca, Almássy tér és Almássy utca, az Alpár utca és az Alsóerdősor utca. Szórványosan már más utcákból is felkerült egy-két ház, akit érdekel, már most is boga- rászhat közöttük. (Címkézni még nem tudjuk ezeket az oldalakat, a blogmotor valamiért nagyon nem szereti, de előbb-utóbb ezt is megoldjuk...)

utcak_terek1.jpg

És hogy azért valami érdemlegeset is írjunk, március 25-én 14:00-kor rendkívüli testületi ülés lesz az önkormányzatban, a meghívó és a napirendi pontok itt olvashatók.

***

Legfelül, jobb oldalra a blogleírás alá beillesztettük az Utcák, házak, terek szövegű linket, erre kattintva már lehet nézegetni azokat a házakat, utcákat, amelyekkel eddig elkészültünk. Most még nem sok, de isten bizony igyekszünk, folyamatosan bővítjük a listát, és egyszer tán’ még a végére is érünk.

a Szerk.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr947294703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása