A mi Erzsébetvárosunk

359. Heti Tóni 3.

2015. február 12. - amier

03.jpgTudom, hogy még nincs itt a hétvége, de szerintem azt a demagóg, cinikus szemétséget, amit Rogántóni kedden művelt, a hét végéig már nem tudja felülmúlni (legalábbis nagyon remélem). Kezdeném azzal, hogy az egyre nagyobb szarban lévő ingatlanzsonglőr, a letelepedési államkötvények atyja (via - 444.hu) két napja eddig elképzelhetetlen mélységekbe süllyedt.

Ekkor a Keleti pályaudvaron a hazánkat fenyegető minden bajok legnagyobbikáról, a nem létező bevándorlásról tartott hisztériakeltő sajtótájékoztatót. Szerencsére már ezt sem tehette meg zavartalanul, merthogy aktivisták kicsit belepöttyintettek a hazafias és menekültellenes hangulatkeltésébe. (lsd.: Kettős Mérce)

rogan1.gif

A tiltakozók "Vigyázat! Államilag szított idegengyűlölet!", "A kivándorlásról mikor tartasz sajtótájékoztatót?" és "56-ban is zárt határokat szerettél volna?" feliratú papírlapjaikkal Rogán háta mögé álltak be. Ekkor Rogán sajtófőnöke kezével hosszasan próbálta eltakarni az egyik feliratot, így csinálva totál hülyét magából. (Ugyanezt tette a másik oldalon egy gyakornoknak tűnő leány, kisebb tenyérrel, de ugyanakkora sikerrel.)

Akit esetleg az egész videóriport érdekel, ide kattintson, de ínyenceknek itt van még ez is a 444.hu-ról, az Eltakaróember főszereplésével...

Naszóval: Rogántóninak nem arról kellene beszélnie, hogy mennyi bevándorló érkezik az országba, a primitív gyűlöletkeltés helyett inkább mesélhetne végre a Simicska-ügyről, a belvárosi ingatlanügyekről, esetleg a letelepedési államkötvényről, vagy ha már minden kötél szakad, arról, hogy miként történhetett meg az a csúfság, hogy a párt ifjúsági tagozatának (azóta letagadott) elnöke hamis eurókkal próbált üzérkedni. A Keletiben.

Devosa Gábor

***

Rogán: azonnal őrizetbe kell venni a gazdasági bevándorlókat és haladéktalanul vissza kell küldeni őket a hazájukba.

Elfoglalták az egyik csomagmegőrzőt a Keleti pályaudvaron a Koszovóból menekülő albánok. Hatvanan - java részt idősek és gyerekek - "laknak" ott napok óta élelem, víz és tisztálkodási lehetőség nélkül. Folyamatosan próbálnak felszállni a Németország felé induló vonatokra, de a rendőrök feltartóztatják őket és eljárást indítanak ellenük. Az utóbbi napokban több ezer koszovói albán menekült érkezett Magyarországra azzal a céllal, hogy Nyugat-Európába utazzanak tovább. (noltv.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr967163795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása