A mi Erzsébetvárosunk

302. Büdösbogár

2014. október 29. - amier

01.jpgNémeth Szilárd a netadó ellen tüntetőkről: "ezek ugyanúgy el fognak tűnni, mint ahogy eltűntek az alaptörvény, a nevelési törvény kapcsán, vagy a rezsicsökkentés kapcsán.” Mindezt az ATV Startban mondta ez a külön erre a célra kitenyésztett szellemi titán, aki egyúttal határozottan kijelentette, hogy a kormány nem fogja visszavonni az internetadót.

Különben is, a tüntetés szerinte nem szakmai síkon ment, mert nemcsak az internetadó elleni táblák jelentek meg, "hanem folyamatosan orbánviktorozott mindenki." Szerinte ha életbe lépnek jövőre az intézkedések, akkor nagy csönd lesz, mint ahogy ez mindig is volt.

nemeth_szilard1.jpg

Ó, a jó kurva életbe! Akkor most röviden, kedvesen, csak neked: nem, kicsi büdösbogár, nem lesz nagy csönd. És nem ezek fognak eltűnni. Hanem ti.

***

A HVG tüntetőséről szóló tudósítása itt található. Ez meg itt egy mai vélemény a netes vandálok támadásáról, ők azok az elvetemültek, akik internettel dobálták meg a Párt székházát. A képgalériát és videót is tessék megnézni.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr976844855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása