A mi Erzsébetvárosunk

299. Egy bizonyos H. F.

2014. október 22. - amier

03.jpg"Most kétharmados többség: tarkólövés. Érted? Tarkólövés… Visszahozni a halálbüntetést, nemzetárulás satöbbi, ötöt-hatot kivégezni" – mondta egy bizonyos H. F. egy bizonyos O.V. párttársa. Aki szerint a zsidók tartják kézben az országot, de a cigány gyereknek is kijár a pofon. (Update: H. F. lemondott, elnézést kért, úgy véli manipulálták, félreértették. Pedig nem, egyáltalán nem értettük félre...)

Azért az nagyon klassz, hogy ilyen szintű problémamegoldó képességgel rendelkező emberek polgármesterek lehetnek kishazánkban.

haszillo1.jpg

Dr. Kispál Tibor, önkormányzati képviselő

***

Haszilló Ferenc, Kecel október 12-én harmadik ciklusára is újraválasztott fideszes polgármestere, úgy gondolta akkor, hogy a 2012 végén vagy 2013 elején a térségi tévében – a kamera kikapcsolása után – elhangzott mondatainak csak a televíziósok emlékezeté- ben marad nyoma – írja a Népszabadság. Képfelvétel nem készült az elhangzottakról, hangfelvétel azonban igen, amit mi sem itt, sem máshol nem osztunk meg, mert hányunk tőle, meg ettől a jóembertől is. Ezt meg tessék elolvasni: Szájszag. (a Szerk.)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr446816775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Palást 2014.10.22. 14:26:21

Szörnyű és elképesztő, hogy Magyarországon ilyen előfordulhat a XXI. században !
süti beállítások módosítása