A mi Erzsébetvárosunk

280. Ilyen állat pedig nincs

2014. szeptember 27. - amier

04.jpgÉs igen! Megvolt! Csak éppen egyre zavarosabb, hogy végül is mi volt meg. Ami most éppen biztos: tegnap Vattamány Zsolt sztárvendégeskedett Fásy Ádám társaságában a beharangozott Almássy téri rendezvényen. És bár mindenhol fideszes lufik szálltak (a plakáton is ott virított a kerület és az önkormányzat címere), Vattamány azt állította, hogy ugyan-ugyan, szó sincs kampányról. Fásy szerint meg kampányrendezvény volt.

Nagyon úgy néz ki, hogy elfelejtettek egyeztetni arról, hogy végül is ki mit mond majd a rendezvény céljáról. Index videó:

Eeez kampányrendezvény? Ugyan kérem, a polgármester urat ide gitártudása miatt hívták! (444.hu)

Az öreg székely bácsi felmegy Pestre az állatkertbe, hogy életében legalább egyszer lássa azt. Nagyon tetszik neki, sorra nézi az állatokat: a majmokat, a tigriseket, struccokat, stb. Odaér a zsiráfok kifutójához. Nézi a zsiráfot, nézi vagy egy órán keresztül, aztán azt mondja: Ilyen állat pedig nincs. Pedig pechünkre van.

Payns

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr356736207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása