A mi Erzsébetvárosunk

86. Kommentelőnk írta 3.

2014. február 20. - amier

02.jpgValahogy nagyon nem tűnnek boldognak és elégedettnek az emberek. Sem Külső-, sem Belső-Erzsébetvárosban. Egyik kommentelőnk írta a napokban - többek között - a Facebook oldalán: "Nem csak Belső-Erzsébetvárosban vannak romos épületek, Külső-Erzsébetvárosban is... Ilyen ma Erzsébetváros a XXI. században…

Hogy unokáink ne láthassák, ajánlom mindenkinek, válasszunk új polgármestert és olyan új képviselőket, akik szívükön viselik Erzsébetváros sorsát és előnyösen megváltoztatják a jelenlegi városképet!” Egyetértünk.

istvan-1.jpg

A ház különben az István úton áll (még), és 1886-ban Hosztalek Károly tervei szerint épült. 1961-ben államosítással került a „köz”, majd a rendszerváltozás után az önkormányzat tulajdonába. Sokáig szociális bérlakásoknak adott helyet, majd a ház felét lebontották és a helyén álló foghíjtelek hosszú ideig az önkormányzattal köztisztasági feladatok ellátására szerződő Kamilla Kht. telephelye volt.

istvan2006.jpg

 Ez utóbbi felvétel még 2006 nyarán készült.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr65824541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása