A mi Erzsébetvárosunk

61. Heti kérdéseink 2.

2014. január 12. - amier

05.jpgA korábban feltett kérdéseinkhez egy kerületi lakos további kérdéseket csatolt. Mikor lehet Belső-Erzsébetvárosban éjjel aludni, mikor lesz a lakó érdeke fontosabb, mint a kocsmákból befolyt (feltételezem zsebbe is) pénz? Mikor fognak ingyenes parkolóhelyet biztosítani a kerület lakosainak, ha már erre jogosító kártyájuk van?

Mikor fogják az utcákat olyan burkolattal bevonni, amit – gondolom – jó pénzért nem kell 1-2 havonta újra burkolni? Ki fogja az ingatlantulajdonosokat kártalanítani a lakásuk értékromlása miatt a romkocsmák miatt?

vattamany_kerdez.jpg

(A Vattamány úr által hangoztatott folyamatos kommunikációról meg csak annyit, hogy a polgármesternek írt levelemet válaszra sem méltatta. Persze feltételezem, nem igazán tudott mit mondani a Belső-Erzsébetvárosban folyó folyamatos parkolóhely csökkentésről, a zajszintről nem is beszélve.)

Hirtelen ennyi. Most már csak a válaszokra lennénk kíváncsiak…

Gergely József – Kispál Tibor
önkormányzati képviselők

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr745754607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása