A mi Erzsébetvárosunk

Magyar népmesék [417.]

2024. május 19. - amier

Az 1980-tól 2012-ig futott "Magyar népmesék" című televíziós rajzfilmsorozatra és a főcímképére még sokan emlékezhetnek. Most újabb rész került vetítésre "Orbán rendet tesz a bulinegyedben" címmel.

nepmesek.jpg

Néhány észrevétel:

  1. A Fidesz ebben nagyon erős. Hoznak egy intézkedést, lehetőleg kormányszinten kampányidőszakban, amit a választások után letojnak. Emlékezzünk csak a hajléktalanok közterületi tartózkodását elvileg rendező szavályra. (Ami ugyan csak választások körül született, még megboldogult Bajkai úrhoz köthető.)
  2. Az intézkedés minimum 5 évet késett. Mert ezek a dolgok ott találhatóak egy civil programban, amit én írtam. Én magam egyébként a rendőrőrsért minimum 7 éve küzdök. Egyébként bennfentesnek mondható információ, hogy ezeket az intézke- déseket 2013/14-ben már javasolták szakemberek az akkor regnáló Vattamány polgármester úrnak.

Azt kell mondjam, nem lepne meg, ha ezek az intézkedések amik miniszterelnöki szintről jönnek, ugyanolyan hájp volna nagyban, mint kicsiben a másik fél minden parkot felújí- tunk, az önkormányzati házaknak is neki esünk, másképp takarítunk stb. intézkedései a választás évében.

Pártpolitika. Ilyen ez. 4 év semmit kell pótolni rohamtempóban, hogy aztán megint 4 év semmi jöhessen. És van, aki ezt megeszi. (via Szikszai Sándor)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr9918408473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása