A mi Erzsébetvárosunk

Edzőpálya fontosabb, mint az erdő [391.]

2024. február 05. - amier

Véderdő-mizéria: kiderült, hogy nem az iskola,
hanem három foci edzőpálya miatt vágatná ki az erdőt a püspök.  (szeged.hu

Kiss-Rigó László szeged-csanádi püspök hibátlanul ismerte fel a helyes élet- és szerve- zetvezetés talpkövét: azt, hogy külön kell válogatnunk a fontos dolgokat a fontatlanoktól. A gyerekeknek focipálya kell, erdő (bemutatható ökológiai rendszerekkel) nem kell.

kisrigo.jpg

Amíg fociznak, nem gondolkodnak azon, jó lehet-e az az isten, aki arra alkotta teremtményeit, hogy felfalják egymást, mitől több milliárd éves az élet, ha csak 4800 éve teremtette, meg efféle csacskaságokon, amikről a tényektől megzavart elméjű gyermekek szoktak.

A foci, az igen! Ahhoz speciális futballintelligencia kell, ami zárt, bentlakásos intézményekben, 0 külkapcsolattal fejleszthető a legjobban — ahogy a régi, jó kis átkosban is akadályoztuk, hogy az állampolgárok meglássák, mennyivel jobban ÉS szabadabbul élnek az emberek a rothadó kapitalizmusban, mint a felsőbbrendű nálunk.

Az iskola elférne az erdő mellett a telken. A hely az edzőpályáknak kell. EZ a hely: a tanács (néhai önkormányzat) által kínált telek le van szarva. Ha elfogadnák, úgy tűnne, hogy engedtek valamiben: inkább meghosszabbítják Lovasberényig, és még panaszkodnak is.

Fügedi Ubul

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr3618319475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása