A mi Erzsébetvárosunk

Orbanisztán működése III. [193.]

A mi senkinket nem hagyjuk az út szélén.

2022. január 19. - amier

Szakmányban intézhette ismerősöknek a sikeres egyetemi vizsgákat a Völner-ügy kulcsszereplője, például Rogán Antal kabinetfőnökének és Völner rokonának. (Telex

Ebben a történetben nem az az igazán szomorú, hogy a potentátok felülhelyezkednek a mezei polgárokra érvényes szabályokon. Hanem hogy a megkörnyékezett egyetemi oktatók nagy többsége simán enged a vele semmilyen szervezeti kapcsolatban nem álló "nagyembernek".

schadl_volner.jpg

Ne kérdezzétek, miért nincs Magyarországon tisztességes demokrácia. Nem is lesz, amíg ilyenek vagyunk.

*

Minderről két napja írt a Diétás Magyar Múzsa is. Ez a poszt utolsó bekezdése:

És van egy másik kérdéskör: mennyire fog ez bárkit zavarni. Eddig nem durrantak nagyot az ilyen disznóságok. Jó lenne azt gondolni, hogy óriási botrány lesz abból, ha a jogi oktatást velejéig átható korrupció, amiről az nem tud, aki füldugóval nyomta végig a jogi kart, most napvilágra kerül. Jó lenne azt gondolni, hogy óriási botrány lesz abból, ha minisztériumi embereknek be se kell menni vizsgázni, ha a gerinces oktatót a dékánnal kerültetik meg. De nem tudok abban hinni, hogy ez bárkit zavarni fog. Szerintem kéne zavarnia, főleg hogy ez csak a kezdet, fognak itt még más, ennél nagyobb disznóságok is kiderülni. Csak ugye mi közben a farhát árával leszünk elfoglalva, nem pedig azzal, hogy egy Fideszen belüli leszámolás és egy pár, a rendszert eléggé unó ügyész miatt felfakad az a bűzös tályog, ami már a NER előtt is megvolt, de a NER idején dagadt óriásira a magyar igazságszolgáltatásban. Akkorára, hogy az igazságszolgáltatásban nap mint nap dolgozva az ember már nem is tudja, hogy van még igazságszolgáltatás vagy már csak a tályog van. Én örülnék ha tisztulna a genny, és remélem sikerül ezt a sok lehallgatási anyagot úgy tálalni, hogy mindenki megértse, mennyire velejéig romlott ez az egész rendszer.

(Érdemes a teljes írást elolvasni...)

Fügedi Ubul

P.s.: A szegedi egyetemen nem találtak szabálytalanságot; minden rendben ment. A Pázmányon még keresik. A pécsin nem is keresik.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr8216818908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása