A mi Erzsébetvárosunk

Fontos tényekre derült fény [190.]

2022. január 09. - amier

36 óra munka, 8000 kilométer - eposzi útifilmet forgatott a Hír TV
a vasember Szijjártó Péterrel. (444.hu

A Hír TV áldozatos munkájának köszönhetően megtudhattuk, hogy:

  • Tunézia más kultúra mint Magyarország,
  • Irán veszélyes hely,
  • a migráció rossz,
  • Szijjártó Péter pedig egy vasember.

szijjarto2021-3.jpg

Mielőtt azonban hálatelt imát rebegnénk a Hír TV stábjának e fontos dolgok kideríté- séért, kétely lopódzik szívünkbe. Hasonló lendülettel állítják ugyanis azt is, hogy "hogy innen [Tunéziából, az egykori Karthágóból] indult elefántjaival Hannibál Róma ellen".

Aj-jaj. Akik tényleg figyeltek a történelemórán, tudhatják, hogy Hannibál Hispániából (a jelenlegi Spanyolország keleti partvidékéről, ami akkor karthágói külterület volt) indult Róma ellen.

Hátha a többi is csak ennyire igaz?

P.s.: "Migráció" (értsd: bevándorlás) ügyében jobban hiszek Szent Istvánnak, aki szerint az jó dolog. (Fügedi Ubul)

*

Kilóg viszont a műsor folyamából az a rész, amiben idézik azt a Skype-beszélgetést, amit Orbán Viktor és Szijjártó folytattak, amikor a külügyminiszter covidos volt. Illetve hogy pont a legalázósabb mondat került bele a riportba, amikor a miniszterelnök leszólja szegény koronás külügyminiszterét, hogy nyugodtan vegye le a maszkot, „interneten keresztül nem fertőzöl.” (via 444.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr7616808384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása