A mi Erzsébetvárosunk

498. Nincs baj, bébi

2016. január 19. - amier

08.jpgTudom, hogy az ajtózár az nem egyszerű dolog,
Ha beletaláltál a kulccsal, az még két irányba forog.
S ha nem akar menni balra, akkor ott van még a jobb.
Szép vagy bébi, de az eszed lehetne nagyobb!
(Sipos F. Tamás - Nincs baj, bébi!)

Legalábbis reméljük, hogy tényleg nincs. Tegnap frissítésként feltettük az előző posztba, hogy előítéltünk és (remélhetőleg) tévedtünk. Kiderült ugyanis, hogy mi történt a Klauzál téri padokkal, az önkormányzatban azt az információt adták, hogy felújításra, javításra vitték el őket. Tehát megnyugodhatunk, nem, nem gonoszok (direkt), nem sunyik, csak figyelmetlenek. (Mert ugye, ki a fene gondolta volna, hogy pont akkor és pont ott megint ételt akarnak osztani a Klauzálon?! Mint két éve minden áldott vasárnap…)

klauzal_hb1.jpg

A Heti betevő mindenesetre boldog, osztozzunk most mi is az örömükben! És izgatottan várjuk a jövő vasárnapra megszépülő padokat, asztalokat.

P.s.: Remélem, hogy ez igaz. Persze minden munkát lehet ütemezni, mondjuk hétfőn leszerelik, szombaton meg visszaszerelik. Vagy ez így túlságosan bonyolult lenne?

dr. Kispál Tibor

Megjegyzés: A Pénzügyi és Kerületfejlesztési Bizottság ülésén a bizottság elnöke kérdésemre tájékoztatta a megjelenteket, hogy a Klauzál téren - ismeretei szerint - az EVIKINT Kft. (Intézményi Műszaki Gondnoki és Településüzemeltetési Kft.) szerelte le és szállította el karbantartási és felújítási céllal az ott levő padok ülőkéit és az asztalok lapjait. Megjegyzendő, hogy a padok a tavalyi évben felújításra kerültek. Mindebből mindenki azt a következtetést vonhatja le, amit logikusnak talál. Mindenesetre nehéz diplomatikusan fogalmazni. (via - Kispál Tibor 19:55)

***

Minderről a Heti betevő: Az EVIKINT munkatársa, akivel kollégánk beszélt, még azt is megígérte, hogy előre veszik a munkák között a Klauzál téri padokat. Reméljük, nem sokára már a "megújult térbútorokon" folytatjuk. Szerencsére most feleslegesnek bizonyult az aggódás és a felháborodás. (Ha támogatni szeretné a Heti betevő csapatát, ebben a linkben megtalálható a bankszámlaszámuk.)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr678286030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása