A mi Erzsébetvárosunk

443. Van saját lyukunk!

2015. augusztus 25. - amier

A múlt héten ugye hatalmas eső zúdult a fővárosra s okozott kisebb-nagyobb – inkább nagyobb – károkat mindenfelé. Sok helyen lakások áztak be, a kerületben jópár helyen napokig nem volt áram, máshol úttestek, járdák szakadtak be, többek között a tavaly tokkal-vonóval teljesen felújított józsefvárosi Teleki téren.

erzsi_krater1.jpg

Akkor némiképpen elszontyolodva és irigykedve nézegettem a szomszéd vadiúj kráterét, mert ugye a szomszéd krátere mindig mélyebb meg nagyobb, nekünk meg eddig csak a Dob utca jutott. De ennek most vége: már nekünk is van saját lyukunk!

Merthogy a Kéthly Anna tér szélén beomlott a díszkövezett járda, mondhatni, hogy elég derekasan elmosta (alámosta?) az ár. (A fotót tegnap a Klauzálián találtam.)

Vajon meddig lesz ott?

Demeter Tamás

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr217733452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása