A mi Erzsébetvárosunk

399. Deutsch, a támogató

2015. május 08. - amier

05.jpgMert ő olyan. Tegnap az RTL híradóban került szóba az, hogy a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke 3 millió forint vissza nem térítendő támogatást kapott, hogy devizahitelét lezárhassa. A támogatást egyébként törvényesen adhatja a munkáltató. Kérdés csak annyi, hogy amikor egyes paralimpiai sportolók szó szerint éheznek, akkor a szponzori pénznek ez volt-e a legcélszerűbb felhasználási módja?

A javaslatot még két éve Deutsch Tamás alelnök tette, hogy "az elnök nyugodtan dolgozhasson, ne nyomassza a hitel". Ugyanebben a híradóban beszámoltak arról is, hogy nagyon sok devizahitelesnek a mostani elszámolás során nem csökkent az Orbán Viktor által ígért 30 százalékkal a törlesztőrészlete.

deutsch2.jpg

Az ő nyugalmukkal is törődik Deutsch Tamás meg a Fidesz vezetése?

A fentiekhez egy komment az fb-oldalamról: "A kerekesszékes táncos fiam és társai indulhatnának nemzetközi versenyeken is. A következő Manchesterben lesz, itt a szomszédban, és még csónakjuk sincs az átkeléshez, utazási, nevezési, szállás költséget nem kapnak, mivel a Szövetségnek nincs kerete. Ha nyernek valamit, akkor az az Övék. Itthon még elautóznak saját költségen, hiszen a saját örömükön kívül a közönség tetszése is serkenti Őket, de külföld az más. Megjegyzem egy román cég már másodjára hívta Őket, hogy a nemzetközi vevőiket szórakoztassák, és Ők mindent, még jutalmat is fizettek."

Gergely József

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr707443590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nbl 2015.05.09. 09:26:38

Jellemtelen geci!

Burgermeister 2015.05.09. 10:05:45

..hogy mijjafaszom??? dejó, hogy nem élek már Maon.
süti beállítások módosítása